flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Нетішині засудили містянина за крадіжку, шахрайство і викрадення документів

11 квітня 2018, 15:40

Три роки і вісім місяців за гратами може провести 26-річний житель Нетішина, якого Нетішинський міський суд винним за ч. 2 ст. 185 КК України - крадіжка, вчинена повторно; ч. 1 ст. 357 КК України - викрадення офіційних документів, вчинене  з корисливих мотивів; ч. 2 ст. 190 КК України - шахрайство, вчинене повторно; ч. 3 ст. 185 КК України - крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло.

Згідно з вироком, раніше судимий молодий чоловік у липні 2017 року в своєї знайомої взяв з гаманця банківську картку, звідки зняв понад 2 тисячі гривень . У листопаді того ж року в своїх приятелів він викрав три мобільні телефони.

Заслухавши покази потерпілих і свідків, дослідивши докази, Феміда зробила висновок щодо винуватості обвинуваченого, врахувавши, « що П. вчинив злочини середньої тяжкості та тяжкий злочин проти власності через невеликий проміжок часу, будучи судимий, на шлях виправлення не став, збитки потерпілим не відшкодував, каяття виразив частково, що свідчить про його підвищену небезпеку для суспільства, а також вчинив злочин під час іспитового строку», - ідеться у судовому рішенні.

Вирок не набрав законної сили і його можна оскаржити в апеляційному суді області.