flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Ваша думка важлива!

14 червня 2021, 14:32

Шановні відвідувачі! Просимо долучитися вас до опитування щодо якості роботи нашого суду. Допоможіть нам створити ще кращі та комфортніші умови для вас) Ваша думка важлива для нас. Тільки в тісній співпраці можемо сподіватися на кращий результат.

Опитування можна пройти, перейшовши за посиланням https://bit.ly/3ecLfHp, або зателефонувавши за номером +38097 841 02 57. Також можна звернутися у месенджери за цим номером. Опитування є повністю анонімним та займе всього декілька хвилин вашого часу. Анкетування стартувало 1 червня и триватиме до 30 червня поточного року.

Проект «Покращення якості роботи судів Хмельницької та Вінницької областей через застосування інноваційних підходів до проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології̈ карток громадянського звітування (КГЗ)» провадиться благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» у співпраці з Програмою USAID «Нове правосуддя». За підсумками онлайн опитування судам будуть надані відповідні рекомендації щодо поліпшення їх роботи.